Vřídlo, v.d. – tradiční výrobce karlovarské kosmetiky

Vřídlo, výrobní družstvo se sídlem v Karlových Varech je jediným skutečným výrobcem karlovarské kosmetiky a jediným oprávněným držitelem obchodní značky.

VIDEOREPORTÁŽ ZDE                                  

Již statisíce let vyvěrá karlovarské Vřídlo. Stalo se symbolem našich největších a nejznámějších lázní, ale je také jejich věčně pulzujícím srdcem. Na něm je závislé snad vše, co dělá Karlovy Vary lázněmi – zásobuje termální vodou všechna lázeňská zařízení, z něj se vyrábí karlovarská vřídelní sůl a dodává plynný oxid uhličitý pro vanové koupele. Jeden z pramenů Vřídla (72°C), je právě ona fontána, tryskající v hale Vřídelní kolonády, která přitahuje pozornost všech návštěvníků města.
V roce 1954 vzniklo v Karlových Varech výrobní družstvo, se zaměřením na vytváření pracovních příležitostí hendikepovaných občanů…

» více informací o karlovarské kosmetice a o nás

KARLOVARSKÁ KOSMETIKA®

Výrobní družstvo VŘÍDLO se sídlem v Karlových Varech pro Vás vyrábí kosmetické přípravky s využitím původních receptur karlovarských lékárníků 19. a 20. století za použití moderních a špičkových výrobních technologií. Výrobní družstvo VŘÍDLO je jediným skutečným výrobcem karlovarské kosmetiky a držitelem obchodní značky KARLOVARSKÁ KOSMETIKA®. Jedině výrobky s touto ochrannou známkou jsou zárukou kvality a místa původu, tedy města Karlovy Vary. Proto Vás prosíme věnujte pozornost zejména použitým logotypům a značkám na obalech výrobků, protože na dnešním přeplněném trhu může snadno dojít ke zmatení spotřebitele. VŘÍDLO, v.d. se sídlem v Karlových Varech užívá tyto ochranné registrované značky:

Updating…
  • Žádné produkty v košíku.